top of page
Search
  • Writer's pictureCarmen Bolosteanu

Luna de Șarpe 2021

Updated: Jul 10, 2021

Este o lună foarte dificilă pentru noi toți, pentru că steaua 2 a bolilor vine în centrul chartului. În contextul situației internaționale, s-ar putea să aflăm de un nou val al pandemiei sau de apariția unei noi mutații a virusului. Evitați să discutați chestiuni importante în centrul casei, deoarece steaua bolilor afectează și relațiile, nu doar sănătatea! Persoanele bolnave și femeile însărcinate nu trebuie să stea în centrul locuinței. Wu lou și medicine Buddha sunt remedii foarte puternice. Se poate așeza un covor sau o carpetă gri în centrul casei, pentru a controla Pământul acestei energii nefaste.

Un alt sector grav afectat este Nord-Est. Steaua 5 a dezastrelor este potențată de Pământul sectorului și energia ei este multiplicată de steaua anuală 9. Prin urmare, nativii Bivol și Tigru trebuie să fie foarte precauți in această perioadă. Ca remedii, avem Pagoda celor 5 elemente sau stupa tibetană.

Nativii Șobolan traversează o lună nefavorabilă, lângă steaua anuală 2 venind steaua 7, a violenței fizice și a furturilor. Cu toate acestea, sunt și aspecte bune, pentru că cele 2 stele formează un Ho-Tu, ceea ce aduce un noroc nesperat și Apa sectorului de Nord slăbește Metalul stelei 7.

Al patrulea sector afectat (și ultimul) este Nord-Vest. Această lună le aduce nativilor Câine și Mistreț energia stelei 3, a certurilor și a proceselor. Mai dezavantajați sunt Mistreții, deoarece Șarpele, sub semnul căruia ne vom afla, este dușmanul lor. Cele două stele, lunară și anuală, formează suma 10, ceea ce aduce o notă pozitivă, de protecție a patriarhului casei și a nativilor celor două zodii.

Acum urmează veștile bune.

În Est, steaua anuală 4, a dragostei și succesului academic, este multiplicată de steaua lunară 9. Nativii Iepure își pot imbunătăți sau oficializa relația cu partenerul. Același lucru se poate întâmpla pentru nativii Tigru, Cal, Câine, al căror animal de dragoste este Iepurele.

Dragonii și Șerpii beneficiază de energia stelei 1, a victoriilor și își încarcă bateriile pentru următoarea lună, care va fi mai problematică. Totuși puțină precauție nu strică, deoarece steaua anuală 5 este puternică și va sta în sectorul de Sud-Est până în februarie 2022.

Această lună este benefică și pentru nativii Cal. Steaua lunară 6, a norocului divin, se alătură stelei anuale 1, cu care formează Ho-Tu. Cei care aspiră la o promovare își pot încerca norocul, deoarece carierele sunt bine aspectate.

Locatarii sectorului de Sud-Vest, adică nativii Oaie și Maimuță, se bucură de prosperitatea adusă de energia lunară a stelei 8, care formează un Ho-Tu cu steaua anuală 3. Acesta le dă putere femeilor din politică și stăpânei casei.

Vedeta zodiacului este Cocoșul. Steaua lunară 4 le aduce succes în dragoste și la examene. Alături de Bivol (semnul anului) și de Șarpe (semnul lunii), Cocoșul închide triunghiul aliaților. Acest lucru le aduce noroc în carieră (mai ales dacă lucrează în cercetare), avansare și noi oportunități. Este una din cele mai bune luni ale unui an foarte bun, în care ei beneficiază de energia prosperității, adusă de steaua 8. De asemenea, Șobolanii, Dragonii și Maimuțele se pot bucura de o îmbunătățire a relațiilor de dragoste.

Luna solară de Șarpe începe în 5.05 și se termină în 6.06. Luna lunară de Șarpe este între 11.05 și 10.06 (Luna Nouă). Influența stelei lunare se face simțită puțin câte puțin de la începutul lunii solare, atingând maximul cu începutul lunii lunare. După Luna Plină începe să scadă, interferând treptat cu influența stelei următoarei luni. Aceste previziuni sunt generale, modul în care percepem fiecare stea asupra noastră depinzând de chartul fiecăruia dintre noi (elementul personal, precum și perioada vieții și stâlpul de 10 ani având o importanță covârșitoare, deoarece pot amplifica sau diminua energiile stelelor).




40 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page