Despre mine

Mă numesc Carmen Boloșteanu, de profesie matematician și sunt pasionată de studiul astrologiei estice și Feng Shui. Am absolvit cursurile de Feng Shui și Paht Chee organizate la București de Anca Dimancea și Marian Golea, pe care le-am completat ulterior cu cele on-line ale lui Lillian Too.

Cu sprijinul mentorilor mei, Anca și Marian, la începutul fiecarui an susțin în Pitești seminarul Extravaganza, unde prezint influențele astrale ale anului în curs.

Astrologia, ca și matematica, este o știintă. Studiul unei hărți astrale este o adevarată provocare, un exercițiu de gândire și de interpretare a datelor - iar în cazul meu intervine raționamentul matematic, obișnuința de a analiza fiecare amănunt, dar și stabilirea conexiunilor dintre ele.

La fel stau lucrurile și în Feng Shui: studiul unui spațiu de lucru sau de locuit implică o analiză profundă a mai multor elemente, cu scopul final de a pune în armonie energiile locului respectiv cu persoanele care îl utilizează.

Cursurile de dezvoltare spirituală la care am participat ori de câte ori am avut timpul necesar, m-au ajutat în înțelegerea mai profundă a menirii fiecăruia în această viață. Folosesc toate aceste cunoștințe, pe care mi le îmbogățesc încontinuu, pentru a-i ajuta pe cei care mă solicită și mă implic de fiecare dată, atât cât îmi este permis, în rezolvarea problemelor lor. Am obținut rezultate spectaculoase în îmbunătățirea vieții tuturor celor care m-au contactat.