top of page

Despre mine

Îți mulțumesc că ai ales să vizitezi acest site. Nimic nu este întâmplător și, în drumul devenirii fiecăruia dintre noi, mereu ne intersectăm cu persoane care ne pot ajuta și de la care avem de învățat câte ceva.

Mă numesc Carmen Boloșteanu, de profesie matematician și sunt pasionată de studiul astrologiei și Feng Shui. În activitatea mea de cadru didactic în învățământul superior, astrologia mi-a fost de mare ajutor  în interacțiunea cu oamenii. În primul rând m-a ajutat să mă cunosc pe mine însămi și apoi pe cei din jur.

Prima mea întâlnire cu tainele astrelor a fost în clasa a VI-a, când am citit cartea "Cer și destin", a lui Armand Constantinescu și am fost fascinată de interpretările hărților astrale ale diferitelor personalități. Mi-am dat seama că nu ne naștem întâmplător și suntem influențați în permanență de poziția stelelor, planetelor și asteroizilor.

Am început să studiez individual astrologia vestică și simțeam că trebuie să mai existe ceva, care să completeze și să remedieze eventualele probleme. Acest “ceva” a fost Feng shui și astrologia estică.

Am absolvit cursurile de Feng Shui (în 2014) și Paht Chee (în 2015) organizate la București de Anca Dimancea și Marian Golea, pe care le-am completat ulterior cu cele on-line ale lui Lillian Too.

La începutul fiecărui an susțin în Pitești seminarul Extravaganza, unde prezint influențele astrale ale anului în curs.

Astrologia, ca și matematica, este o știintă. Studiul unei hărți astrale este o adevarată provocare, un exercițiu de gândire și de interpretare a datelor - iar în cazul meu intervine raționamentul matematic, obișnuința de a analiza fiecare amănunt și stabilirea conexiunilor dintre ele. Chartul ne arată cum ne putem pune în valoare potențialul cu care ne naștem (ceresc, pământesc și omenesc) și cum putem acoperi eventualele lipsuri și transforma aspectele mai puțin benefice.

La fel stau lucrurile și în Feng Shui: studiul unui spațiu de lucru sau de locuit implică analiza detaliată a mai multor elemente, cu scopul final de a pune în armonie energiile locului respectiv cu persoanele care îl utilizează.

Cursurile de dezvoltare spirituală la care particip ori de câte ori am timpul necesar, mă ajută în înțelegerea mai profundă a menirii fiecăruia în această viață. Folosesc toate aceste cunoștințe, pe care mi le îmbogățesc încontinuu, pentru a-i ajuta pe cei care mă solicită și mă implic de fiecare dată, atât cât îmi este permis, în rezolvarea problemelor lor. Pot să spun că am obținut rezultate spectaculoase în viețile tuturor celor care m-au contactat (îmbunătățirea stării de sănătate și a situației financiare, găsirea unui job, a unui partener, rezultate mai bune la învățătură pentru copii, împăcarea cuplurilor aflate în prag de separare etc.)

Dacă crezi că te pot ajuta , te rog să mă contactezi și vom găsi împreună soluții așa încât să îți faci viața mai frumoasă și să ai parte de abundență, prosperitate și armonie.

Despre: About
bottom of page