top of page
Search
  • Writer's pictureCarmen Bolosteanu

Luna de Oaie 2021

Updated: Jul 10, 2021

Această lună are ca element Lemnul Yin și aduce vești bune pentru unii și mai puțin bune pentru alții.

În Nord, steaua 5 a dezastrelor se alătură stelei anuale 2 a bolilor, așa că nativii Șobolan au una din cele mai dificile luni. În plus, Oaia este dușmanul prietenului lor secret și de aceea sunt afectați și ei, indirect. Ar trebui să auzim despre dezastre provocate de elementul Apă (ploi torențiale și inundații), dar Lemnul și Pământul (elementele acestei luni) mai temperează furia Apei.

Nativii Bivol traversează luna semnului lor conflictual, însoțiți de steaua 3 a certurilor și proceselor, care este multiplicată de steaua anuală 9. O lună dificilă, în care ei ar trebui să se înarmeze cu răbdare și să nu se amestece în dispute.

Colocatarii sectorului de Nord-Est sunt Tigrii, și ei fiind afectați de aceeași combinație de stele. Acești nativi suportă cu greu criticile și de aceea există riscul să intre în tot felul de conflicte.

În Est ajunge steaua 7, a violențelor. Cu toate că Oaia este aliatul lor, nativii Iepure trebuie să aibă mare grijă, să nu se expună riscurilor, să fie precauți la volan și să evite deplasările noaptea.

Dragonii sunt unii dintre privilegiații acestei luni. Soarele răsare și pe strada lor, deoarece steaua 8 a prosperității apare în Sud-Est. Le merg bine afacerile, pot câștiga la bursă și cei care încă sunt pe băncile facultăților și scolilor au parte de succese.

Șerpii sunt și ei la fel de avantajați. La locul de muncă vechile obstacole dispar, nativii acestui semn devenind mai încrezători în forțele lor.

Totuși, Dragonii și Șerpii trebuie să fie în continuare precauți, deoarece steaua anuală 5 este încă în sectorul lor.

O perioadă perfectă pentru nativii Cal. Ne aflăm în luna prietenului lor secret și steaua lunară 4, a dragostei și a succesului academic se alătură stelei anuale 1, a victoriei. Caii vor avea mult șarm, vor fi avantajați la locul de muncă și în relațiile personale.

Nativii Oaie și Maimuță vor beneficia de ajutor în carieră și afaceri, unde pot apărea noi oportunități, datorită stelei 6, a norocului divin.

Steaua lunară 2 a bolilor ajunge în sectorul de Vest. Cu toate acestea, nativii Cocoș au o lună bună, deoarece ambele stele (anuală și lunară) formează suma 10, fapt care le aduce un noroc neașteptat. Totuși trebuie să fie atenți la sănătate și să nu se epuizeze prea mult, fiind mai vulnerabili în această perioadă.

În Nord-Vest, nativii Câine și Mistreț se bucură de steaua lunară 1, a victoriei. Mistreții traversează luna aliatului lor și sunt mai avantajați. Câinele, alături de Bivol și Oaie formează o combinație nefavorabilă (numită penalitate), așa că acești nativi trebuie să fie mai precauți luna aceasta.

În Centrul chartului, steaua lunară 9 multiplică norocul divin al stelei 6.

Concluzie: Sectoarele cele mai bine aspectate în această lună sunt Sudul, Sud-Estul, Centrul, Nord-Vestul și Sud-Vestul.

Femeile însărcinate și persoanele bolnave trebuie să evite sectoarele de Nord și de Vest ale locuinței. În zilele de Câine sau de Dragon pot exista evenimente legate de Pământ (alunecări de teren, cutremure).

Luna solară de Oaie începe în 7.07 și se termină în 7.08. Luna lunară de Oaie este între 10.07 și 8.08 (Luna Nouă). Influența stelei lunare se face simțită puțin câte puțin de la începutul lunii solare, atingând maximul cu începutul lunii lunare. După Luna Plină începe să scadă, interferând treptat cu influența stelei următoarei luni. Aceste previziuni sunt generale, modul în care percepem fiecare stea asupra noastră depinzând de chartul fiecăruia dintre noi (elementul personal, precum și perioada vieții și stâlpul de 10 ani având o importanță covârșitoare, deoarece pot amplifica sau diminua energiile stelelor).




108 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page