top of page
Search
  • Writer's pictureCarmen Bolosteanu

Luna de Maimuță 2021

Updated: Aug 14, 2021

Această lună are ca element Focul Yang, care se suprapune peste Metalul Yang al Maimuței. Este o lună în care vom mai auzi despre incendii și accidente (în special de tren). În tradiția chineză, această lună se mai numește și Luna Fantomelor Înfometate, de aceea toată lumea trebuie să fie mai precaută. Trebuie evitat înotul în ape adânci, plimbările nocturne, imprudențele în timpul șofatului.

În Centrul chartului ajunge steaua 8, a prosperității, care se alătură stelei anuale 6. Centrul casei trebuie să fie luminat, sunt avantajate locuințele care au spațiul deschis. Pentru a beneficia de aceste energii, trebuie să petrecem cât mai mult timp posibil în centrul locuinței, unde este indicat să fie așezate simboluri de prosperitate.

Nordul este ocupat de steaua 4 lunară, a dragostei și a succesului academic. Nativii Șobolan sunt avantajați, deoarece traversează luna unui aliat și, pe lângă ei, mai sunt avantajați nativii Iepure, Mistreț și Oaie, care îl au ca animal de dragoste.

Nativii Bivol și Tigru sunt împovărați de steaua 2 a bolilor care ajunge în Nord-Est, unde este multiplicată de steaua anuală 9. Este una dintre cele mai grele luni a acestor nativi, în special a Tigrilor, care se află în luna dușmanului lor. Sectorul de Nord-Est este de Pământ și steaua 2 devine foarte puternică.

În Est, steaua 6 a norocului divin se alătură stelei 4, ajutând Iepurii să fie vedetele acestei luni. Suma 10 a celor două stele le aduce un plus de noroc acestor nativi. Iepurele este animalul de dragoste al celor născuți în anii de Cal, Tigru și Câine, greu încercați de energiile acestei luni.

Sud-Estul este un alt sector încărcat de energii negative. Steaua 7 a violențelor, a furturilor și a pierderilor materiale, împreună cu steaua anuală 5 a dezastrelor, îi pun la grea încercare pe nativii Dragon și Șarpe. Ei trebuie să evite deplasările pe timp de noapte, să fie atenți la condus și să nu riște în speculații financiare. O mică notă pozitivă are și pentru ei această lună, deoarece Maimuța este unul din aliații Dragonului și prietenul secret al Șarpelui.

În Sud ajunge steaua 3, a certurilor. Elementul ei este Lemnul, care amplifică Focul sectorului. Putem auzi de incendii în zonele de Sud și nativii Cal sunt sfătuiți să stea departe de conflicte. De asemenea, Calul este animalul de dragoste al celor născuți în zodiile Bivol, Șarpe și Cocoș, deci acești nativi pot avea probleme în relații.

În Sud-Vest își face cunoscută prezența steaua dezastrelor 5, care afectează femeia casei și nativii Maimuță și Oaie. Pagoda celor 5 elemente nu trebuie să lipsească din SV casei, deoarece este singura protecție împotriva acestei energii, care este întărită de Pământul acestui sector.

Locatarii Vestului, adică nativii Cocoș, au o altă lună benefică, deoarece sunt avantajați de steaua 1 a victoriei. Pot face investiții și au succes financiar, deoarce Cocoșul împreună cu Maimuța formează Casa carierei și a comerțului. Cocoșul este și animalul de dragoste pentru triunghiul Șobolan, Dragon și Maimuță.

Nord-Vestul este un alt sector viciat. Energia stelei anuale 7 este multiplicată de steaua lunară 9, aducând mari riscuri nativilor Câine și Mistreț și patriarhului casei. Maimuța este prietenul secret al Șarpelui, deci Mistrețul este și mai dezavantajat în această lună.

Concluzie: Sectoarele cele mai bune în această lună sunt Centrul, Vestul, Estul și Nordul. Femeile însărcinate și persoanele bolnave trebuie să evite sectoarele de Nord-Est, Sud-Est, Nord-Vest și Sud-Vest ale locuinței.

Luna solară de Maimuță începe în 8.08 și se termină în 7.09. În acest an, Luna lunară de Maimuță coincide cu Luna solară, deoarece Luna Nouă este chiar în ziua de 8.08. Influența stelei lunare se face simțită puțin câte puțin de la începutul lunii solare, atingând maximul cu începutul lunii lunare. După Luna Plină începe să scadă, interferând treptat cu influența stelei următoarei luni. Aceste previziuni sunt generale, modul în care percepem fiecare stea asupra noastră depinzând de chartul fiecăruia dintre noi (elementul personal, precum și perioada vieții și stâlpul de 10 ani având o importanță covârșitoare, deoarece pot amplifica sau diminua energiile stelelor).



71 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page