top of page
Search
  • Writer's pictureCarmen Bolosteanu

Luna de Cal 2021

Updated: Jul 10, 2021

Luna Calului vine cu vești bune, pentru că stelei anuale 6 din centrul chartului, i se alătură steaua 1 a victoriei, formând un benefic Ho Tu. Cifra 8, dacă va fi așezată undeva în centrul casei, va completa șiragul norocos 1,6,8.

Calul face parte din triunghiul justițiarilor și Lemnul Yang, elementul acestei luni, hrănește Focul acestui semn zodiacal. Ne așteptăm ca Justiția să fie puternică în această lună, dar, din păcate, steaua lunară 5 pune o frână puternică stelei anuale 1 din sectorul de Sud. Deci nativii Cal nu beneficiază de luna lor așa cum ar trebui.

Un alt sector afectat în luna aceasta este Sud-Estul, unde steaua lunară 9 multiplică steaua anuală 5, a dezastrelor. Nativii Șarpe și Dragon trebuie să fie foarte precauți.

În Est vine steaua 8 a prosperității. Nativii Iepure se numără printre fericiții zodiacului în această lună.

Nord-Estul este cel mai bun sector pentru învățătură în această perioadă, deoarece steaua lunară 4 este multiplicată de steaua anuală 9. Calul este animalul de dragoste al Bivolului și aliatul Tigrului, așa că ambii locatari ai acestui sector se bucură de energiile acestor stele, care formează un Ho Tu.

Nativii Șobolan, cu toate că traversează luna dușmanului lor, beneficiază de norocul ceresc al stelei 6, care ajunge în Nord.

Sectorul de Nord-Vest este ocupat de două stele nebenefice, 2 și 7, care formează un Ho Tu, deci Câinii și Mistreții pot întrezări luminița de la capătul tunelului. Mai avantajați sunt Câinii, pentru ca sunt aliații Calului.

Nativii Cocoș au chef de ceartă luna aceasta, din cauza energiei stelei 3. Totuși, au și ei norocul unui Ho Tu (8 și 3) format în sectorul de Vest.

Sud-Vestul este sediul stelei lunare 7, a violenței. Probabil vom auzi mai mult decât de obicei despre femei atacate. O veste bună există pentru nativii Oaie (care traverseaza luna prietenului secret) și Maimuță: steaua anuală 3 împreună cu steaua lunară 7 formează suma 10, ceea ce aduce un noroc nesperat.

Luna solară de Cal începe în 6.06 și se termină în 5.07. Luna lunară de Cal este între 10.06 și 9.07 (Luna Nouă). Influența stelei lunare se face simțită puțin câte puțin de la începutul lunii solare, atingând maximul cu începutul lunii lunare. După Luna Plină începe să scadă, interferând treptat cu influența stelei următoarei luni. Aceste previziuni sunt generale, modul în care percepem fiecare stea asupra noastră depinzând de chartul fiecăruia dintre noi (elementul personal, precum și perioada vieții și stâlpul de 10 ani având o importanță covârșitoare, deoarece pot amplifica sau diminua energiile stelelor).84 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page